Websites, TYPO3 en applicaties op maate: info@remove-this.incus-software.nl t: 06-44332822

Zoekt u een internet oplossing?

U zoekt een website die makkelijk te onderhouden is en een professionele uitstraling heeft? Wilt u dat uw website goed gevonden wordt door de zoekmachines?

Bent u op zoek naar oplossingen voor een efficiëntere bedrijfsvoering? Of wilt u weten welke software het beste past in uw specifieke werksituatie?

Wij kunnen u verder helpen. Incus Software is gericht op het ontwikkelen van websites, het geven van advies en het ontwikkelen van software op maat. Hierbij staan de wensen van u als klant centraal. Daarbij zijn wij een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Wij zoeken naar de beste oplossing voor mens en milieu in uw unieke situatie.

Maar Incus Software is meer. Incus software is bedrijf met een missie. Incus Software wil uitgroeien tot een bedrijf waarin dove en slechthorende mensen werkzaam zijn, waarin expliciete aandacht is voor communicatie en voor kwaliteiten in plaats van beperkingen.

Wilt u een website met een goed gevoel? Neem dan, voor een vrijblijvend gesprek, contact met ons op.

Wilt u uw website zelf checken?

Speciaal voor website eigenaren en webmasters heeft Incus-software de gratis website-checker-in-7-stappen geschreven. In 7 simpele stappen kunt u bepalen of uw website nog aan uw eisen voldoet. Doe de check door de checker te downloaden en bespreek de resultaten eens met Incus-software. Samen kunnen we bepalen of er verbeteringen mogelijk zijn.

Nieuws items

 1. TYPO3 handleiding in wiki
  05/29/12

  Incus-software zet als CMS vaak het open-source pakket TYPO3 in. Een...

 2. THEGOLFACADEMY voor golflessen in Brabant
  05/29/12

  THEGOLFACADEMY verzorgd golflessen in Brabant op basis van een...

 3. Gezondheidsadvies in Utrecht, Lunetten
  05/25/12

  Elvira Conti geeft gezondheidsadviezen in Utrecht, Lunetten....