Backup met TimeMachine

Heb je net een mooie Mac gekocht, heb je ook nog een TimeMachine gekocht, alles netjes ingesteld, en je ziet dat er back-ups gemaakt worden.....

Maar dan kom je er achter dat je een file kwijt bent en deze heel graag wilt terughalen. Hoe werkt die TimeMachine dan? Hoe haal je die file weer terug?

Lees verder
Reacties

Page description Pagina beschrijving

Heb jij ook een webbouwer of webmaster die steeds vraagt om een beschrijving of 'description' van je pagina? En begrijp je niet waarom de webmaster daar om 'zeurt'? Heb je net een mooie tekst voor een pagina geschreven, of een nieuwsbericht voor de website en dan wil de webmaster ook nog een beschrijving. 'Lees de tekst' zou je bijna willen zeggen tegen deze overijverige webmaster. En wat gebeurt er trouwens mee? Je ziet die zogenaamde beschrijvingen nooit meer terug als bezoeker. Waar gebruikt die webmaster die beschrijving eigenlijk voor?

Lees verder
Reacties

World Lens

World Lens is een app op iPhone (iOS) en Android. Je kunt de camera van je telefoon richten op een bord of tekst in een vreemde taal. De app zoekt dan meteen de juiste vertaling van de tekst.

Lees verder
Reacties

Meer berichten

Stacks Image 3322
Liever reageren via Twitter?
Ik hoor graag van je.