Je eigen foto voor de zoekresultaten op de SERP?

Soms zie je, als je een zoekopdracht hebt gedaan in Google, een foto van de auteur voor de resultatenlijst. In de zoekmachine resultaten pagina (Search Engine Result Page: SERP) zie je dan een kleine afbeelding. Het lijkt er op dat mensen deze zoekresultaten iets betrouwbaarder vinden dan de resultaten zonder auteurs foto. Met als gevolg dat er meer geklikt wordt op die resultaten.

Lees verder
Reacties

Een screenshot van je iPhone

Soms is het reuze gemakkelijk om even een screenshot te maken van het scherm van je telefoon. Gelukkig kan dat heel snel en simpel met iOS op je iPhone.

iPhone screenshot

Gewoon de 'Home' of 'Thuis' knop indrukken en tegelijkertijd op de 'Sluimer' knop (boven aan je telefoon) drukken. Je hoort het geluid van een fototoestel en het screenshot wordt opgeslagen als foto in je camer roll of in je Foto app.

Reacties

Home knop terug in Google Chrome

Onlangs ben ik overgestapt van Firefox als standaard browser naar Chrome. Zo leek Firefox langzaam te worden, en ook was het afspelen van video af en toe problematisch. Natuurlijk wil je een nieuwe browser een beetje naar je eigen hand zetten.

Lees verder
Reacties

Een robots.txt bestand voor je website

Om een website helemaal af te maken is het verstandig om een robots.txt bestand te plaatsen op de webserver. Met zo'n bestand kun je instructies geven aan de diverse robots die het web afspeuren.

Lees verder
Reacties

Meer berichten

Stacks Image 3322
Liever reageren via Twitter?
Ik hoor graag van je.