Keyword Not Provided

In Google Analytics zie je steeds vaker staan: Keyword not provided. Hoe kun je toch achterhalen op basis van welke zoekopdrachten de links naar je site in de resultaten pagina (S.E.R.P.) worden getoond?"

Lees verder
Reacties

Page description of Pagina beschrijving bij Blogger.com

Ook graag op je Blogger site een 'Page description' toevoegen? Lees hier hoe dat moet.

Lees verder
Reacties

Ook een hekel aan spam?

De crew van Monty Python's Flying Circus had er ook een hekel aan. Alleen bestond er toen nog geen email. De spam waar zij niet van hielden was ingeblikt varkensvlees. Dit leidde tot een sketch in een lunchroom waar wel heel veel Spam op het menu stond!

Lees verder
Reacties

IE compatibiliteitsprobleem van Blogger

Hebben bezoekers van je Blogger blog die Internet Explorer gebruiken problemen met het bekijken van je website? Probeer dan de compabiliteitsinstellingen van je blog aan te passen. Het is niet heel moeilijk.

Lees verder
Reacties

Hoe reset je een toner van een printer (Brother HL 3040CN)

Printers zijn altijd vrij goedkoop geweest. Inkt voor printers is daarentegen altijd erg duur. Soms lijkt het wel dat een nieuwe printer kopen voordeliger is dan nieuwe toners kopen. Zeker met een laserprinter waar grote en dus kostbare toner cartridges in zitten. De fabrikanten moeten natuurlijk ergens aan verdienen. Wist je dat je deze toners kon resetten en zo nog een tijd kan doorprinten?

Lees verder
Reacties

Meer berichten

Stacks Image 3322
Liever reageren via Twitter?
Ik hoor graag van je.