Nieuwe website

De website van Incus-software is geheel vernieuwd. Natuurlijk is de huisstijl nog wel herkenbaar gebleven, maar de techniek en de vormgeving is veranderd. Een grote stap is dat de website het nu ook beter doet op tablets (iPads) en Smartphones. Responsive design is de techniek die daarvoor gebruikt is. Er is in ieder geval één pagina die nog niet 'Responsive' is. Als je raadt welke dat is kun je dat hieronder in een reactie laten weten. Maar wel opschieten want hopelijk is het zo opgelost.

Verder ben ik overgestapt van TYPO3 naar RapidWeaver als ontwikkelomgeving. TYPO3 is een perfect CMS voor grote sites met meerdere gebruikers en veel verschillende functies. Dat is voor een website van een zzp-er als ik helemaal niet nodig. Ik ben de enige beheerder van de website en kan daarom kiezen voor een mooie tool als Rapidweaver waarmee ik off-line mijn website onderhoud. Dit werkboek kan ik wel on-line (via een browser) onderhouden. Het is gemaakt met Armadillo, een plugin voor Rapidweaver.

Ook genoeg van je CMS met veel te veel functies? Kom eens langs om te kijken of het simpeler kan. Een kop koffie of cappuccino is zo gezet.

blog comments powered by Disqus
Stacks Image 3322
Liever reageren via Twitter?
Ik hoor graag van je.