Handgemaakte keramieken urnen bij Urnwereld.nl

Voor urnwereld.nl, een website die gespecialiseerd is in ambachtelijke en handgemaakte asurnen, heb ik een state-of-the-art webshop ontwikkeld. Deze webshop is gebaseerd op Ecwid en volledig geïntegreerd in Rapidweaver. Via een overzichtelijk CMS systeem kan de klant eenvoudig producten en foto’s toevoegen. Daarnaast is de site geoptimaliseerd voor alle zoekmachines zodat de website en de producten goed vindbaar zijn.

In de shop zijn diverse betalingsmogelijkheden geïntegreerd. Er kan betaald worden via Ideal, PayPal, Visa en Mastercard. Daarnaast kunnen consumenten terecht via mail en social media.  Urnwereld.nl presenteert met deze webshop een aanbod op maat waar consumenten 24-7 terecht kunnen.

Waarom kiezen voor  Ecwid?
Ecwid is een flexibel systeem. Wanneer de shop eenmaal naar tevredenheid is ingericht dan kun je deze zo vaak publiceren als nodig is. Een webshop kan dus op diverse websites worden geïntegreerd. Daarnaast is het ook mogelijk om de webshop te integreren op een Facebook pagina. Op deze manier kun je jouw likes omzetten in leads! Door middel van tracking codes kan er precies achterhaald worden via welke shop (kanaal) de aankoop is gedaan.
Wilt u ook een webshop die omzet oplevert?
Voor web winkeliers bied ik voordelige tarieven. Neem nú contact op via het  contactformulier of bel met 06-44332822. Ik help je graag verder!
blog comments powered by Disqus
Stacks Image 3322
Liever reageren via Twitter?
Ik hoor graag van je.