Eenvoudig en doeltreffend

Dat een effectieve website niet ingewikkeld hoeft te zijn bewijst www.groenerfgoed.nu. Niet teveel pagina’s en een overzichtelijke layout zorgen ervoor dat een bezoeker makkelijk de weg vindt binnen de website. In één oogopslag heb je een helder beeld van wat Groen Erfgoed Nu doet.

Ook komen de aanvragen al binnen via de website. Hoe dat kan? Heel simpel. Door de krachtige combinatie van SEO (zoekmachine optimalisatie) en een goed gekozen naam inclusief bijbehorende url. Klanten kunnen groenerfgoed.nu eenvoudig vinden omdat Google ze vanzelf de weg wijst. Wie in een zoekmachine de vakterm ‘groen erfgoed’ intikt, krijgt bovenin dit bedrijf te zien. Nog maar één klik verwijderd van de website.

Groen Erfgoed

Zo simpel als de site is te vinden, zo simpel is ook het proces van de ontwikkeling ervan. Mede dankzij een fijne samenwerking met mijn klant, die weet wat ze wil. Deze levert de tekst, de foto’s en vertelt welke kleuren de voorkeur hebben. Vervolgens is de site met Rapidweaver binnen mum van tijd gerealiseerd. Met als gevolg een tevreden klant die zelf ook nieuwe klanten werft via internet.
Hoe zit het dan met het beheer? Wat als de klant dat ene stukje tekst toch net even anders wil? Moet dan iedere keer contact worden opgenomen met Incus Software? Het antwoord is: nee. Een goed CMS geeft de klant de ruimte en vrijheid om zelf de teksten aan te passen. Op ieder gewenst moment. Hiervoor heeft de beheerder, webmaster of de klant zelf alle benodigde rechten. Simpel dus.
Wil je ook zo’n website? Die goed vindbaar is? Met een CMS dat je kan begrijpen? Ik kan je helpen. Gebruik het contactformulier of bel me gewoon op 06-44332822.


blog comments powered by Disqus
Stacks Image 3322
Liever reageren via Twitter?
Ik hoor graag van je.