Rapidweaver cursus

Training Rapidweaver volgen?

Rapidweaver is een software programma waarmee je websites kunt maken. Het draait op de Mac (OSX) en wordt gemaakt door RealMacSoftware. Het programma stelt je in staat om snel een mooie en goed functionerende website te creëren en te onderhouden. Rapidweaver werkt met templates en plugins. Rapidweaver kan ingezet worden voor kleine tot grote websites. Ondanks de gemakkelijke manier van werken zijn er nog vele geavanceerde mogelijkheden om te verkennen. Daardoor is deze app geschikt voor beginners en gevorderden.

Rapidweaver
Stacks2

Voor Rapidweaver zijn veel verschillende plugins gemaakt. Deze worden ontwikkeld en onderhouden door andere bedrijven. De belangrijkste plugin voor Rapidweaver is Stacks2 van Yourhead. Met deze plugin en de onvoorstelbaar vele stacks die daarvoor gebouwd zijn kun je je website naar een hoger plan tillen. Ik geloof dan ook dat Stacks de enige ‘must-have’ plugin is voor Rapidweaver.

Leer RapidWeaver

Of je nu een beginnend of gevorderd gebruiker bent van Rapidweaver software, ik bied trainingen Rapidweaver op maat die je in staat stellen om de functionaliteit van je website te vergroten. Ben je een beginnende gebruiker dan kun je denken aan het zelf maken van pagina’s, het uiterlijk van je website aanpassen en het toevoegen en bewerken van afbeeldingen.

Ook voor de gevorderde gebruiker heb ik voldoende kennis en ervaring in huis om je de vele gebruiksmogelijkheden (denk aan het toevoegen van fotogalerijen, optimaliseren voor zoekmachines, YouTube films plaatsen, CMS inbouwen, Google maps, blogs, contactformulieren en nog veel meer!) te leren.
Verder kan ik je adviseren over de aanschaf van plugins en stacks.

Rapidweaver training

Wat kun je na een training RapidWeaver?

Je kunt een volledig functionerende website maken én onderhouden met RapidWeaver

Je kent de grondbeginselen van Rapidweaver (pagina’s toevoegen, thema’s kiezen en aanpassen, bouwen van een navigatiemenu en opslaan van projecten)

Je bent in staat een Rapidweaver website te uploaden naar het internet

Je weet hoe je verschillende plug-ins kunt gebruiken die de SEO (search engine optimalisation) kunnen verbeteren. Hierdoor is je website beter te vinden op het internet

Je kunt alle beschikbare stijlen in RapidWeaver te gebruiken;
Styled Text, Blog, Foto Album en het contactformulier

Je begrijpt hoe je de meest gebruikte plug-ins kunt integreren: Stacks, Pluskit, Sitemap Plus en Armadillo (CMS)

  • Met de training stel ik je in staat om uiteindelijk het heft in eigen hand te nemen én te houden
  • Deze relatief goedkope investering in het begin zal je op termijn veel tijd en energie besparen!
  • Rapidweaver biedt een goede combinatie van kwaliteit, betaalbaarheid en bruikbaarheid
  • Een training Rapidweaver volgen en toch geld besparen? Dat kan!

Klaar om aan de slag te gaan met Radpiweaver?

Ben je iemand die zelf z’n (zakelijke) website wil maken en onderhouden met het op templates gebaseerde Mac (OSX) programma Rapidweaver? Denk je dat je daarbij wel wat hulp kan gebruiken?

Ik bied je dan graag mijn diensten aan. Een training op maat betekent ook kosten op maat. Mocht de reisafstand een probleem zijn; ik bied ook graag trainingen aan bij jou thuis of op kantoor!

Vul het formulier in en kom direct in contact.

Graag je naam even invullen
Vul een geldig email adres in
Dank voor het invullen. Het is verstuurd×
Er is iets fout gegaan.×