Websites en advies voor ieder budget

Wat ik doe?

Het internet is een vreemd medium. Het is namelijk veel méér geworden dan we met zijn allen ooit hadden durven dromen. Hoe lang kan jij nog zonder internet? Wat doe jij als het internet zelfs maar voor een dag uitvalt? Het internet is een ‘way of life’ geworden. Hele volksstammen zweren bij deze ‘religie’. Hoe goed word jij online eigenlijk al gevonden?

Zo ga ik te werk

Mijn werkwijze is simpel. De klant staat centraal. Nog meer dan dat: het eindresultaat staat centraal. Daarom kom ik ook graag eerst naar jou toe voor een intake. Door tijdens een kop koffie over het project te praten, kom je tot nieuwe inzichten. Ook voel je dan ook meteen of er sprake is van een klik. Je wilt natuurlijk wel dat de freelancer begrijpt wat jij wilt en niet zomaar aan de slag gaat en met iets heel anders op de proppen komt.

Dit doe ik

Zomaar een populaire quote op internet: “Jij bent misschien opgegroeid met het internet, ik ben erin geboren.” Zo voel ik het ook. Het internet maakt al vanaf haar geboorte deel uit van mijn leven. Later ook van mijn werkzame leven. Ik doe dan ook alles wat met internet te maken heeft. Ik bouw websites voor iedere portemonnee, ontwikkel software, geef advies en kan zelfs zorgen voor de fotografie op jouw website. Ik ben een echt internetdier met een grote interesse voor alles wat met internet te maken heeft. Benieuwd hoe ik mijn kennis voor jou kan inzetten? Neem dan contact op!

Een project stopt niet na oplevering

Als de intake naar tevredenheid verloopt, maak ik een offerte op. Na ondertekening ga ik aan de slag. Gewoon vanuit huis om kosten te besparen. Natuurlijk ben ik altijd te bereiken voor vragen of advies. Via de telefoon of e-mail. Is het project af? Dan lever ik het op inclusief een persoonlijke handleiding. Soms zelfs met een instructievideo als een project erom vraagt. Begrijp je het toch nog niet helemaal? Dan maken we gebruik van Teamviewer of Skype en neem ik je mee door alle stappen. Een project stopt bij mij niet na oplevering, maar pas op het moment dat alles duidelijk is en jíj tevreden bent. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op!