Online succes boeken vraagt om een goed onderhouden website

Hoe worden bezoekers klanten?

Bezoekers aan je binden én ‘aandacht’ van Google: een dynamische website als ‘vast honk’

Social media kanalen bieden je als ondernemer vele mogelijkheden. Zij fungeren als uithangborden waarmee je mensen naar je website kunt leiden. Je website is dan ook je vaste basis; de plek waar je bezoekers klanten kunnen worden!
Ondernemers gebruiken hun website helaas nog regelmatig als een digitaal visitekaartje. Dergelijke websites zijn nogal statisch, omdat ze nauwelijks geüpdatet worden.
Ook uit de ‘MKB Online Monitor’ blijkt dat bedrijven regelmatig unieke kansen missen doordat hun websites vaak onvoldoende vindbaar en verouderd zijn.

Ondernemers zijn vaak zó druk met het runnen van hun bedrijf dat het updaten van hun website niet hoog op hun prioriteitenlijst staat.

 

Ook al beschik je als ondernemer over uitstekende 'content', dit blijft vaak toch op de plank liggen, zo blijkt uit de praktijk.
Daarmee blijft je content onopgemerkt voor bezoekers van je website. Bedenk dat zowel je bezoekers als Google een goed onderhouden website verwachten…
Laat je website professioneel onderhouden
Het is goed om te weten dat je het onderhoud van je website eenvoudig en laagdrempelig kunt uitbesteden.

Laat je website professioneel onderhouden

Webmaster inhuren

Wat ik voor je doe?

Als webmaster zorg ik ervoor dat je website op kostenefficiënte wijze up to date blijft. Alles wat je als klant moet aanleveren is de tekst, de titel voor een pagina, foto's en eventueel links naar andere sites. Ik kan dat dan snel online zetten. Ik werk hierbij op basis van een uurtarief.
Ik maak gebruik van de aanwezige cms software. Ik ken veel verschillende systemen, waardoor ik eenvoudig, en dus voordelig, al je content plaatsen kan.

Afbeeldingen

ALT tags

Description

URL

Koppen in juiste format

Tekst opmaak

Interne links

Externe links

Menu

Ik heb ruime ervaring met verschillende cms systemen ( zowel open-source als closed source ). Je kunt hierbij denken aan:

  • cms WordPress

  • cms TYPO3

  • cms Joomla

  • cms Drupal

  • Hippo CMS

  • Pulse CMS

Ben je geïnteresseerd?

Vul het formulier in en ik neem contact op.