Een website voor ieder budget

Voor ieder budget kan ik een goede website leveren. De website ziet er niet alleen goed uit, technisch werkt de website ook goed. Er wordt aandacht besteed aan de bouw, het functioneren en het uiterlijk. De websites zijn getest in de laatste versies van de verschillende grote browsers.

Natuurlijk is er ook mogelijkheid om sociale media te integreren, om een gastenboek toe te voegen, om een blog module te plaatsen of om een webshop in te bouwen. Indien gewenst zal een CMS toegevoegd worden dat voor iedereen begrijpelijk is. De kosten variëren en hangen af van de exacte wensen. Vraag eens naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Kabeljauw

De kabeljauw is een smakelijke en betaalbare vis. Voor de meeste mensen meer vis dan ze ooit nodig hebben. Makkelijk te bereiden en toch met genoeg smaak om zelfs de grootste visliefhebber mee te overtuigen. Zo geldt dat ook voor dit website pakket. Je krijgt alles wat je hartje begeert en dat tegen een prijs waar ook je portemonnee gelukkig van wordt. Voor de meeste mensen meer dan genoeg. Voor jou ook?

Tot 5 pagina's
Template
Contactformulier
Kaart met bedrijfslocatie
Google sitemap
Metadata
Gebruiksvriendelijk

Kabeljauw

450 euro

Zalm

De zalm is een prachtige vis. Het ziet er niet alleen prachtig uit, maar heeft ook een smaak waar je van zult watertanden. Tel daar de gezonde omega 3 vetzuren bij op en het moge duidelijk zijn dat de zalm de populairste vis is bij iedere vishandel. Dat gaat ook op voor dit website pakket. Je krijgt meer dan je op anticipeert gezien de betaalbaarheid. Het is het prijskaartje dubbel en dwars waard.

Tot 10 pagina's
Template
Contactformulier
Kaart met bedrijfslocatie
Google sitemap
Metadata
Gebruiksvriendelijk

Stacks Image 36926

725 euro

Tonijn

Tonijn, een joekel van een vis waar je alle kanten mee op kunt. Maak er Japanse sashimi van of grill het in een handomdraai tot een heerlijke tonijnsteak. Misschien duurder dan je in eerste instantie wilde uitgeven aan vis, maar zodra je het hebt geproefd wil je niet anders meer. Het is ook nog eens hartstikke makkelijk om te bereiden. Dat gaat ook op voor dit website pakket. Je krijgt een website die aan alle standaards voldoet én makkelijk te opereren is.

Tot 20 pagina's
Template
Contactformulier
Kaart met bedrijfslocatie
Google sitemap
Metadata
Gebruiksvriendelijk

Stacks Image 37022

975 euro

Tarbot

Tarbot, een bijzondere vis waarvan het prijskaartje telkens weer fluctueert. Dat ligt aan het jaargetij, maar ook aan de vis zelf. De ene tarbot is de ander niet. Dat geldt ook voor websites. Soms is een website net even iets complexer. In dat geval kan ik ook een maatoplossing verzinnen die bij jouw eisen- en wensenpakket past. Wil jij maatwerk? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Maatwerk
Wordpress
Diverse modules

Stacks Image 37112

Prijs op aanvraag