Hosting, training, software en nieuwsbrieven

Bij Incus-software kun je je WordPress-website laten bouwen, beheren en onderhouden. Maar ik bied meer diensten. Je kunt bij mij hostingpakketten afnemen, domeinnamen kopen, WordPresstrainingen volgen en nieuwsbrieven laten maken. Ook maak ik software op maat.

Hosting

Hosting

Hosting zorgt ervoor dat je website draait en dat er e-mailadressen aan gekoppeld zijn. Misschien heb je al een hostingpartij, misschien niet. Ik werk voor de hosting samen met SAVVII. Een hostingspakket is gemakkelijk aangeschaft en meteen klaar voor het installeren van je WordPress website.

Nieuwsbrieven maken en versturen via Sendy

Wil je je marketing versterken door het verzenden van nieuwsbrieven aan je klanten? Ik help je graag. Ik werk met het nieuwsbriefsysteem Sendy. Dit systeem is vele malen goedkoper dan bijvoorbeeld Mailchimp, en daarom zeer geschikt voor grote adressenlijsten. Samen met jou ontwerp ik een nieuwsbrief in de huisstijl van je bedrijf. Je kunt de nieuwsbrieven vervolgens zelf vullen en verzenden. Na een korte training weet je precies hoe Sendy werkt. Heb je liever dat ik de nieuwsbrieven opmaak en aan je klanten verstuur, dan is dat ook mogelijk.

Nieuwsbrieven

Software op maat

Software op maat

Ik ontwikkel software voor specifieke bedrijfsprocessen waar geen bestaande software voor bestaat. Bijvoorbeeld database-applicaties. Dit doe ik voor organisaties en bedrijven die maatwerksoftware nodig hebben. Enkele voorbeelden van applicaties die ik maakte:

  • online applicaties (extranet) waarin deelnemers of leden van een register zelf hun educatiepunten kunnen opvoeren en bijhouden. Na goedkeuring en betaling is de registratie voor een bepaalde periode verlengd. Deze applicatie is gemaakt in MySQL / PHP / Laravel;
  • een applicatie voor een bedrijf in de farmaceutische sector. In deze applicatie zijn statistische modellen, geschreven in R, toegankelijk gemaakt voor gebruikers door een slimme interface en zoekmachine. De gebruiker kan de modellen eenvoudig aanpassen, zodat er snel een passend model bij de beschikbare dataset gevonden kan worden. Deze applicatie is gemaakt in Java / MySQL;
  • een planningstool voor een bedrijf in de spoorbouw, gemaakt in Oracle.

Websites bouwen en onderhouden