Over mij

Mijn naam is Dick Sijtsma

Ik werk sinds 2009 als zelfstandig ondernemer in Utrecht.

Na mijn studie aan de universiteit Wageningen werkte ik enkele jaren als softwareontwikkelaar en IT-adviseur. Daarna was ik projectleider bij de Inspectie van het Onderwijs, waar ik software ontwikkelde en websites beheerde.

Specialist in WordPress-websites

Het ondernemerschap trok. Ik wilde graag kleinschaliger gaan werken: van een grote organisatie naar één-op-ééncontact met zelfstandige ondernemers. Niet meer elke dag in de spits van en naar het werk, maar vanuit mijn kantoor aan huis in het Utrechtse Lunetten. Ik richtte Incus-software op, aanvankelijk om software op maat te ontwikkelen. Maar al snel specialiseerde ik me in het bouwen van WordPress-websites voor kleine ondernemers. En dat bevalt heel goed. Ik vind het prettig om mensen persoonlijk te adviseren, om een website te bouwen die echt past bij de ondernemer en de onderneming. Op deze manier draag ik bij aan het succes van het bedrijf. Daarbij kijk ik ook hoe ik de kosten kan beheersen: ik bouw websites voor elk budget.

En verder …

… ben ik bestuurslid bij Stichting Drempelvrij, het Nederlandse kwaliteitsmerk voor toegankelijke websites. Ook ben ik voorzitter van de De Letters van Utrecht. Deze stichting faciliteert het maken van een gedicht dat in het centrum van Utrecht met één steen per week uitgroeit tot een oneindige poëtische tekst.

En als ik niet werk? Dan ben ik graag bij mijn gezin, of aan het lezen of wandelen of fotograferen. Daarnaast vind ik het leuk om taarten te bakken of cultuur te snuiven in Utrecht.

Websiteonderhoud: voor continuïteit en veiligheid